Warsztaty kulinarne
Po raz kolejny uczniowie klasy 5, pod opieką nauczycieli, brali udział w warsztatach kulinarnych. Tym razem przygotowywali "ślimaki" z ciasta francuskiego- na słodko: z nutellą, cynamonem i masłem, czekoladą i twarogiem oraz na słono: z serem i szynką.
Smakowite zapachy unosiły się w całej szkole. Zajęcia zorganizowano z wykorzystaniem sprzętu zakupionego w ramach programu Laboratoria Przyszłości.
Galeria zdjęć
-
"Cuda" z ciasta francuskiego przygotowane do pieczenia
-
Przygotowanie pyszności z ciasta francuskiego
-
Przygotowanie pyszności z ciasta francuskiego
-
"Cuda" z ciasta francuskiego przygotowane do pieczenia
-
Przygotowanie pyszności z ciasta francuskiego
-
Przygotowanie pyszności z ciasta francuskiego
-
Przygotowanie pyszności z ciasta francuskiego
-
Przygotowanie pyszności z ciasta francuskiego
-
Gotowe wypieki
-
"Cuda" z ciasta francuskiego przygotowane do pieczenia
-
Przygotowanie pyszności z ciasta francuskiego